top of page
OFYR-BBQ.jpeg

DE WINTER BBQ VAN ZWART VUUR

DE WINTER BBQ IS HOT!

DE WINTER BBQ BEGINT INMIDDELS EEN TREND TE WORDEN.

En zeg nou zelf, een winter barbecue met vrienden of familie is misschien nog wel leuker dan een barbecue in de zomer. Wat dacht je ervan om je vrienden, collega’s of je personeel te verrassen met een kerst barbecue in plaats van de traditionele kerstborrel? Een winterse borrel inclusief glüwein, warme chocomel en winterse gerechten van de BBQ. 

VUURKORF & HOUTKACHEL

Warmte. Een winter barbecue kan niet zonder een goed vuur! Met je collega's op een koude dag genieten bij een vuurkorf. Wij zetten diverse zweedse fakkels, vuurkorven of vuurtonnen neer. Hierbij kijken we altijd naar de locatie en wat daar het beste bij past. Ook kunnen we diverse tenten op zetten met heaters eronder zodat iedereen lekker warm kan blijven. 

SFEERVERLICHTING

Op de donkere winterdagen heb je natuurlijk verlichting nodig om het een en ander te kunnen zien. Dat kan je natuurlijk doen met een bouwlamp. Of je vraagt het aan ons! Wij nemen sfeerverlichting mee, zoals lichtslangen, tuinfakkels of warm-wit gekleurde lampjes om de locatie te verlichten.  

GRRRRILLEND DE WINTER DOOR MET ZWART VUUR.

Liever meer in 'borrel vorm'? De donkere dagen depressies smelten weg met zwart vuur's warme winterborrel. Laat weten wat je wensen zijn en wij maken een speciaal menu met wat kleinere hapjes van de barbecue die de bediening kan rond brengen!

HOE KAN DE WINTER BBQ VAN ZWART VUUR ER BIJ JOU UIT GAAN ZIEN?

WARM WELKOM

Er is bijna geen drankje te vinden dat meer 'winter' is dan glühwein. Ontvang je gasten dan ook met een lekker glaasje, het liefst onze zelfgemaakte glühwein (en voor de mensen die liever geen alcohol willen nemen we natuurlijk de echte chocomel mee). 

SNERT

Snert, of erwtensoep, is niet echt een barbecue gerecht zou je denken, maar het is de Nederlandse verwezenlijking van de winter. Wij maken onze snert met (r)ookworst van onze smoker en voegen wat extra pit toe aan de soep. Hiermee is dit het ideale begin van jullie winter barbecue! 

VLEES BBQ

Barbecueën in de winter is volkomen normaal met de winterse gerechten van zwart vuur.

runderburger |gruyère kaas | gekarameliseerde uien

braadworst |zuurkool | jalapeño | bosui

wiskeyballen in spiced-rumsaus

De met whisky geïnjecteerde en met bacon omwikkelde gehaktballen worden eerst gerookt, vervolgens geïnjecteerd en tot slot bestreken met onze eigen spiced-rum saus. Wat wil een mens nog meer? 

kalkoendij | kaneel

VIS BBQ

zeeduivel | gerookte limoen 

wijting op de huid gegrild  

rode poon | sinaasappel | knoflook 

VEGA(N) BBQ

paddenstoelen caveman

gegrilde pmpoen

vegan kip piri piri spies 

maiskolven | kokos boter 

NOG MEER WINTERSE GERECHTEN

bietensalade | olijven | walnoot

witlofsalade | uitgebakken spek 

pikante roseval aardappel salade| bosui

brood | dips 

DESSERT VAN DE BBQ

s'mores - brand het lekker zelf marshmallow

Wij bouwen een kwampvuur. Jij krijgt van ons een stok en de marshmallow en je kan hem zelf branden bij het kampvuur. Stop 'm tussen twee koekjes en zorg dat je hem goed in de chocolade doopt. 

banaan van de BBQ | oreocrumble

VURIGE AANKLEDING

Tijdens de donkere dagen heb je natuurlijk verlichting nodig om het een en ander te kunnen zien. Dat kan je natuurlijk doen met een bouwlamp... maar wij nemen zweedse fakkels, prikkabels met warm licht, vuurkorven en tonnen mee voor warmte en sfeer. Mocht het gaan regenen houden wij jullie droog en uit de wind met onze tenten. En gezellig eten doe je aan onze biertafels natuurlijk.

het menu is inclusief aardewerken borden + RVS bestek en wij doen de afwas!

ZWART VUUR is niet alleen goed voor een barbecue, maar kan ook andere taken van jullie overnemen. Wij hebben tenten, statafels, bierbanken, een bar, bedienend personeel en drank. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij nemen het mee!

CONTACT ons voor een barbecue voorstel

al onze BBQ-arrangementen starten vanaf 20 volwassenen

vertel in een paar woorden jouw plan en wij gaan er direct mee aan de slag!

bottom of page