top of page

De winter BBQ van Zwart vuur

Liever meer in 'borrel vorm'? Laat weten wat je wensen zijn en wij maken een speciaal menu met wat kleinere hapjes van de barbecue die de bediening kan rond brengen!

Ontvangst met een warme glühwein. 

Er is bijna geen drankje te vinden dat meer winter is dan glühwein. Ontvang je gasten op je winter BBQ dan ook met een lekker glaasje, het liefst zelfgemaakte glühwein en voor de mensen die liever geen alcohol willen nemen we natuurlijk de echte chocomel mee. 

Snert

Snert, of erwtensoep, is niet echt een barbecue gerecht zou je denken, maar het is de Nederlandse verwezenlijking van de winter. Wij van ZWART VUUR maken onze snert met rookworst van onze smoker en voegen wat extra pit toe aan de soep. Hiermee is dit het ideale begin van jullie winter BBQ. 

Vlees barbecue

Runderburger afgetopt met gruyère gekarameliseerde uien,

Braadworst met zuurkool, rode peper en bosui  

De met whisky geïnjecteerde en met bacon omwikkelde gehaktballen worden eerst gerookt, vervolgens geïnjecteerd en tot slot bestreken met onze eigen spiced-rum saus. Wat wil een mens nog meer? 

Vis barbecue

Zeeduivel op gerookte limoen 

Wijting op de huid gegrild  

Rode poon gemarineerd in sinaasappel en knoflook 

Vega / vegan barbecue

Mixed grill van paddenstoelen 

Gevulde puntpaprika met geitenkaas 

Vegan kip piri piri spies 

Maiskolven met kokos crème 

Dessert van de barbecue

S'mores in chocolade gedoopt 

'Brand het lekker zelf marshmallow' Je krijgt van ons de stok en de marshmallow en jij kan hem zelf branden bij het kampvuur 

Banaan met bruine rum en chocolade 

Lekker voor bij de barbecue

Pasta salade met padenstoelen  

Witlofsalade met spek 

Quinoasalade met pastinaak, venkel en pompoen 

Gepofte zoete aardappel 

Brood met diverse dips 

Vuur & sfeer

Tijdens de donkere dagen heb je natuurlijk verlichting nodig om het een en ander te kunnen zien. Dat kan je natuurlijk doen met een bouwlamp... maar wij nemen Zweedse fakkels, prikkabels, vuurkorven en tonnen mee voor warmte en sfeer. Mocht het gaan regenen houden wij jullie droog en uit de wind met onze tenten. 

Wij nemen borden/bestek mee zelfs de afwas!

More stuff

ZWART VUUR is niet alleen goed voor een barbecue, maar kan ook andere taken van jullie overnemen. Wij hebben tenten, statafels, bierbanken, een bar, bedienend personeel en drank. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij nemen het mee!

bottom of page