top of page
OFYR-BBQ.jpeg

DE WINTER BBQ VAN ZWART VUUR

DE WINTER BBQ IS HOT!

DE WINTER BBQ BEGINT INMIDDELS EEN TREND TE WORDEN.

En zeg nou zelf, een winter barbecue met vrienden of familie is misschien nog wel leuker dan een barbecue in de zomer. Wat dacht je ervan om je vrienden, collega’s of je personeel te verrassen met een kerst barbecue in plaats van de traditionele kerstborrel? Een winterse borrel inclusief glüwein, warme chocomel en winterse gerechten van de BBQ. 

VUURKORF & HOUTKACHEL

Warmte. Een winter barbecue kan niet zonder een goed vuur! Met je collega's op een koude dag genieten bij een vuurkorf. Wij zetten diverse zweedse fakkels, vuurkorven of vuurtonnen neer. Hierbij kijken we altijd naar de locatie en wat daar het beste bij past. Ook kunnen we diverse tenten op zetten met heaters eronder zodat iedereen lekker warm kan blijven. 

SFEERVERLICHTING

Tijdens de donkere dagen heb je natuurlijk verlichting nodig om het een en ander te kunnen zien. Dat kan je natuurlijk doen met een bouwlamp... maar wij nemen zweedse fakkels, prikkabels met warm licht, vuurkorven en tonnen mee voor warmte en sfeer. Mocht het gaan regenen houden wij jullie droog en uit de wind met onze tenten. En gezellig eten doe je aan onze biertafels natuurlijk.

GRRRRILLEND DE WINTER DOOR MET ZWART VUUR.

Liever meer in 'borrel vorm'? De donkere dagen depressies smelten weg met zwart vuur's warme winterborrel. Laat weten wat je wensen zijn en wij maken een speciaal menu met wat kleinere hapjes van de barbecue die de bediening kan rond brengen!

HOE KAN DE WINTER BBQ VAN ZWART VUUR ER BIJ JOU UIT GAAN ZIEN?

WARM WELKOM

Er is bijna geen drankje te vinden dat meer 'winter' is dan glühwein. Ontvang je gasten dan ook met een lekker glaasje, het liefst onze zelfgemaakte glühwein (en voor de mensen die liever geen alcohol willen nemen we natuurlijk de echte chocomel mee). 

SNERT

Snert, of erwtensoep, is niet echt een barbecue gerecht zou je denken, maar het is de Nederlandse verwezenlijking van de winter. Wij maken onze snert met (r)ookworst van onze smoker en voegen wat extra pit toe aan de soep. Hiermee is dit het ideale begin van jullie winter barbecue! 

WINTERSE GERECHTEN VAN DE BBQ

Bij barbecueën denkt iedereen altijd aan de zomer. Terwijl in de winter juist de lekkerste gerechten van onze barbecues afkomen. Denk aan kalkoendij in peruaanse rub, pompoen met ras el hanout, skrei (ook wel winterkabeljauw genoemd) met sinaasappel, witlofsalade, pulled wild zijn, hertenrollade en onze favorite: wiskeyballen omwikkeld met spek in onze huisgemaakte spiced rumsaus.

S'MORES - BRAND HET LEKKER ZELF MARSHMELLOW

Wij bouwen een kampvuur. Jij krijgt van ons een stok en de marshmallow en je kan hem zelf branden bij het kampvuur. Stop 'm tussen twee koekjes en zorg dat je hem goed in de chocolade doopt. 

Foodbook zwart vuur winter BBQ.png

CONTACT ons voor een barbecue voorstel

al onze BBQ-arrangementen starten vanaf 20 volwassenen

vertel in een paar woorden jouw plan en wij gaan er direct mee aan de slag!

bottom of page